jonsokhaugen-2

Beliggenhet

---

NÆRHET TIL BARNEHAGE, SKOLE OG IDRETTSPLASS

Nærmeste nabo er Fanavollen familiebarnehage ellers er både  Kirkevoll barne- og ungdomsskole og Akasia Fana barnehage i gåavstand ca. 1 km unna. Stend VGS og Nordahl Grieg VGS ligger også innen kort rekkevidde med bil eller sykkel.

Fotballbane og idrettshall finner man ved Stavollen idrettsplass, en kort sykkeltur unna. Fana golfklubb og Fana Stadion ligger også få minutters biltur unna.

MED EN REKKE TUR-, BADE- OG AKTIVITETSTILBUD

Fanavollen og nærområdet innbyr til flotte turopplevelser for lite og stor. Her kan man f.eks ta turen Folldalshaugane via Lyseskarfjellet, her har man flott utsikt mot Marsteinen fyr, Sund og Austevoll.

Frister det med piknik i det fri og er du glad i å bade er det 900 meter til idyllisk badeplass på Sageneset med strand, veldig godt egnet for barn. Her er både toaletter, benker og bord og badeflåte, så her ligger alt tilrette for lange fine sommerdager.

Nødtvedt Hordnes marina er nærmeste båtforening, kun få minutter unna med bil. Har man båten liggende her har man det perfekte utgangspunkt for fine turer i fantastisk skjærgård.

KOLLEKTIV TRANSPORT OG SHOPPING LIKE I NÆRHETEN


Det er gode bussforbindelser like ved og en nyere Coop Xtra dagligvareforretning med et rikholdig vareutvalg.

5 minutter i bil er man på Lagunen som har et rikt utvalg av varer og tjenester. Der er over 180 ulike butikkonsepter bestående av spisesteder, matbutikker, nisjebutikker og de store kjedebutikkene. Her er også bla. flere apotek, tannleger og legesenter. Om kort tid åpner også nytt treningssenter og kino. Så her mangler ikke noe. Her er også nærmeste bybanestopp.

De store arbeidsplassene på Sandsli og Kokstad når man etter 5 min i bil eller en kort sykkeltur fra Fanavollen og til Bergen sentrum bruker man ca. 20 minutter. Nærhet til natur og sjø i tillegg god kommunikasjon og infrastruktur gjør prosjektet både attraktivt og unikt.

Offentlig transport

Vollaskiftet, Linje 61 og 530 - 0.3 km
 
Bergen, Linje 41, 43 og 45 - 16.2 km

Barnehager

Akasia Fana barnehage (0-6 år) - 1 km
 
Kvernbekken Miljøbarnehage - 1.9 km
 
Akasia Råtun barnehage - 4.8 km

Skoler

Kirkevoll skole (1-10kl.) - 1.3 km
 
Stend vidaregående skole - 3 km
 
Krokeide videregående skole - 5.7 km

Sport

Bjarghallen - 7 min kjøring
 
Stavollen Idrettsplass - 7 min kjøring
 
EVO Nordås - 11 min kjøring
 
Aktiv 365 Sandsli - 12 min kjøring

Butikker

Coop Extra Fana - 4 min gangvei
 
Kiwi Krokeideveien - 11 min

Fanavollen 12, 5244 Fana

Adkomst

---

Fra Lagunen Storsenter følger man Fanavegen mot Krokeide. Ved Fana kirke tar man Krokeidevegen til høyre. Ta deretter til venstre vis a vis Coop Extra (skiltet "Fanavollen"). Fortsett videre oppover og hold til høyre. Fanavollen 12 ligger så lett tilgjengelig på venstre side av veien.